Thema´s

De kennisbank op het gebied van psychologie!

Onderwerpen

opvoeden

Opvoeden

Opvoeden is het proces waarbij een kind wordt begeleidt en ondersteunt in zijn ontwikkeling om daarna zelfstandig in de samenleving mee te kunnen draaien. Iedere opvoeding is anders en er bestaat geen perfecte opvoeding.

Lees verder
Burn-out

Burn-out

Een burn-out is het gevolg van langdurige, emotionele overbelasting en stress. Het lukt je niet om met deze spanning om te gaan, waardoor je je geestelijk en lichamelijk compleet uitgeput voelt.

Lees verder
liefde en relatie

Liefde en relaties

Liefde is iets heel moois, maar kan tegelijkertijd ook heel pijnlijk zijn. Hier lees je alles over verliefd zijn, verschillende soorten relaties, relationele problemen en adviezen om je relatie gezond te houden.  

Lees verder
Borderline

Borderline

Borderline kenmerkt zich door een instabiel zelfbeeld en sterke wisselingen in gedachten, stemmingen en gedrag.  

Lees verder
Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling bestaat uit het ontwikkelen van specifieke kennis en vaardigheden. Ook lees je meer over persoonlijke groei, kernkwaliteiten, leren loslaten en veerkracht.  

Lees verder
Schizofrenie

Schizofrenie

Het belangrijkste symptoom van schizofrenie is het doormaken van één of meerdere psychosen; hierbij is het contact met de werkelijkheid ernstig verstoord.  

Lees verder

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Scheme_Typography' not found in /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/jet-tricks/includes/addons/jet-view-more-widget.php:294 Stack trace: #0 /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2280): Elementor\Jet_View_More_Widget->_register_controls() #1 /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(494): Elementor\Controls_Stack->init_controls() #2 /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php(177): Elementor\Controls_Stack->get_stack() #3 /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(300): Elementor\Widget_Base->get_stack() #4 /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2369): Elementor\Controls_Stack->get_controls() #5 in /home/customer/www/psychologenloket.nl/public_html/wp-content/plugins/jet-tricks/includes/addons/jet-view-more-widget.php on line 294