Psychologie dat werkt voor jou

Een unieke aanpak! Een mix van lifestyle coaching, personal training en wetenschappelijke psychologie.

100% Online! Daarom is jouw coach altijd bereikbaar; ook in de avond en weekenden.

Op maat gemaakt! Persoonlijke ontwikkeling op basis van jouw behoefte en ritme.

Groepssessies

Wekelijkse online gesprekken waarin allerlei onderwerpen worden besproken.

Voortaan is de avond van jou!
Schuif aan bij een ontspannen groepsgesprek met leuke weetjes, wetenschappelijke inzichten en slimme tips! Onder begeleiding van een psycholoog praten we over het dagelijks leven en waar we mee worstelen. We delen ervaringen en adviezen in een informele setting waarin we allemaal van en met elkaar kunnen leren, groeien en vooral ook lachen. Pak een drankje en maak het een momentje voor jezelf!

Vertel me meer!

Hoe het werkt.
Op verschillende avonden om 20.30 komen we bij elkaar via Zoom. Je krijgt na aanmelding een directe link toegestuurd per mail. Het enige dat je hoeft te doen is daarop te klikken. In onze groepssessies zitten maximaal 8 deelnemers. De bijeenkomsten bieden een veilige plek om zaken te bespreken waar we tegenaan lopen en elkaar te helpen door onze eigen ervaringen te delen.  Het fijne van dit doen met “onbekende” is dat de informatie die je bespreekt niet gaat circuleren in je eigen sociale cirkel of er later op teruggekomen wordt zoals dat zou gebeuren wanneer je dit met je vrienden zou bespreken. De psycholoog begeleid de gesprekken en waar daar behoefte aan is biedt hij/zij wetenschappelijke theorieën en adviezen. De prijs voor de groepssessies zijn 14,- per keer. 

Bekijk of het bij je past en doe de eerste keer gratis mee!

Word lid

Een lidmaatschap bij Psychologen Loket betekent dat je een vaste psycholoog krijgt. Jouw psycholoog is onbeperkt bereikbaar via tekst, audio en video berichten. Dit is een unieke combinatie tussen wetenschappelijke psychologie en lifestyle coaching. Geheel online maakt korte lijnen en expertise on demand mogelijk. Alleen jij weet wat voor jou werkt!

Video afspelen

Coaching met kennis

Psychologen die zich richten ons op groei en ontwikkeling. Positieve psychologie als onderdeel van jouw dagelijks leven. De gesprekken worden gevuld met psycho-educatie, diepere inzichten en werken motiverend, inspirerend, waarin ruimte is voor humor.

Aandacht voor jezelf

Maak een moment voor jezelf om met jouw psycholoog in gesprek te gaan over de dingen waar jij tegen aanloopt. Tijdens een wandeling in het park, onderweg vanuit de auto of vanuit het comfort van je eigen bank. Zo lang of zo kort als jij dat wilt. 

Efficiënt en doelgericht

Door deze manier van contact ontstaat er een efficiënt doorlopend gesprek waar situaties in real-time kunnen worden besproken en aangepakt. 

Vertel me meer!

Online contact maakt het mogelijk continu bereikbaar te zijn. Hierdoor kan je dus jouw psycholoog oproepen op het moment dat een situatie zich voordoet of jij daar behoefte aan hebt. Dit is een radicaal nieuwe aanpak waarin jij de leiding hebt!

De psycholoog in je telefoon bevordert ook het onderling contact en maakt de afspraken interessant, doelgericht en ontspannen.

Een lidmaatschap neemt de druk van de consulten weg. Je hoeft niet een hele week in 45 minuten door te nemen of te proberen emoties of situaties achteraf weer op te roepen. Praat voor een vast bedrag zo vaak, waar, wanneer en waarover je wilt. De mentale variant van de sportschool!

Vast laag bedrag van 59,99 per week.

Wekelijks opzegbaar.

Messenger naar keuze.

Tijdens de gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek kun jij bepalen wat voor jou het best werkt!

Meld je hier aan;

Single session therapy

Eenmalige sessies geven een nieuwe betekenis aan de uitdrukking "gerichte therapie"

In minder dan twee uur kan je een nieuw kapsel, een wit gebit of een massage krijgen – en misschien een nieuwe kijk op het leven! Dat is het idee achter single-sessie therapie (SST), een methode van coaching waarbij je in ´één gesprek; praat, luistert, leert en vertrekt met alle tools die je nodig hebt. Bij SST benaderen de therapeut en de cliënt de sessie alsof het waarschijnlijk de enige is.

Vertel me meer!

Dus, hoe werkt het meestal? Bij afspraken die gemiddeld 90 tot 120 minuten duren, concentreert de therapeut zich op jouw sterke punten en vaardigheden, en helpt hij je dingen te identificeren en te oefenen die je direct kunt doen om jezelf los te maken. SST gebruikt principes die vergelijkbaar zijn met cognitieve gedrags- en oplossingsgerichte therapieën, die beide bedoeld zijn om je te helpen jouw probleem zelf op te lossen. In plaats van te kijken welke negatieve gedachten en gedragingen jouw probleem zouden kunnen veroorzaken, kijken we welke positieve gedachten het probleem zouden kunnen oplossen. De kosten van een sessie bij een van onze GZ psychologen zijn €149,- en worden achteraf in rekening gebracht. 

Laat je gegevens hier achter. We nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Laat ons weten in welk dienst je geïnteresseerd bent. Wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. 

Geen zorgen. Er worden geen kosten in rekening gebracht en je zit nergens aan vast. 

Community

Word lid van onze online community en vraag onze experts of andere leden om advies of steun.

Heb je zelf een goed advies of ervaringen? Deel dit met onze leden!