Anoniem & efficient

Direct contact met een psycholoog

Soms kom je in een situatie waarover je in gesprek wil met een psycholoog. Omdat je professioneel advies nodig hebt, of omdat het een gevoelig onderwerp is die je niet met vrienden wil of kan bespreken. 

Werkdagen 16-20 uur

0,99ct pm

Gemiddeld 25 minuten

Praktisch advies binnen handbereik

0 +
Tevreden klanten

De voordelen

Efficiënt

In veel situaties is er geen tijd om de ingewikkelde weg naar een psycholoog te doorlopen. Vanaf nu zet je de psycholoog op speed dail. Bovendien betaal je per minuut, dus geen minuut langer dan dat je nodig hebt!

anoniem

Prive zaken wil je graag prive houden. Gevoelige informatie dat in je omgeving gaat circuleren kan erg vervelend zijn. Bij onze psychologen hoef je niet bang te zijn voor roddels of dossiers!

Professioneel

Goedbedoelde adviezen zijn vaak opgebouwd uit ervaringen, normen en idealen, die niet hetzelfde zijn als die van jou. Bekijk jouw onderwerp vanuit onbevooroordeeld en wetenschappelijk perspectief!

6

Ervaringen van onze bellers

Ik stond voor een enorm dilemma, voor mij was het niet meer te overzien! Binnen een half uur had ik alles weer helder op een rij en een actie plan!
Anoniem
Ik kwam erachter dat mijn man vreemdging, ik wist het even niet meer. Mijn vrienden bellen was geen optie, want zij zouden hem nooit vergeven. Ik wel...
Anoniem
In verband met mijn gezin en werk ben ik altijd wat huiverig voor instanties. Omdat ik hier anoniem ben durf ik echt te vertellen wat er allemaal speelt.
Anoniem

Je staat er niet alleen voor!